دسر خوشمزه تابستانی با عسل | مصطفی یوسفی تولید کننده عسل صددرصد طبیعی
همیشه سعی کنید برای خرید عسل طبیعی با دقت عمل کنید و هر عسلی را که به عنوان طبیعی با قیمت های خیلی متفاوت ارائه میدهند باور نکنید چرا که شما فقط با برگه آزمایش می توانید بدانید که عسل طبیعی می باشد پس بهتر است برای خرید عسل طبیعی مستقیم از زنبوردار اقدام کنید و با شماره آقای مصطفی یوسفی 09214873280 تماس بگیرید.
در ترکیب این بستنی خوشمزه لبنیات به کار نرفته و طعم خوش موز، توت فرنگی و ریواس به کار رفته در آن مزه جدیدی به وجود میآورد.
توت فرنگی دو پیمانه خرد شده
موز رسیده دو عدد خرد شده
ریواس دو عدد خرد شده
عسل یک چهارم پیمانه
دو سوم پیمانه شیر نارگیل
1. موز و توت فرنگی خرد شده را در ظرفی مرتب بچینید طوری که روی یکدیگر قرار نگیرند و به مدت یک شب در فریز قرار دهید تا به خوبی یخ بزنند.
2. در تابه ای کوچک ریواس خرد شده و عسل را روی شعله قرار دهید تا به جوش بیاید. روی ظرف را بپوشانید و 10 دقیقه بگذارید تا بجوشد. هر چند بار مخلوط را هم بزنید. ریواسها باید نرم شوند و غلظت ترکیب به مربا نزدیک شود.
3. این ترکیب را در یک ظرف قرار دهید و درب آن را محکم ببندید و به مدت یک شب یخچال بگذارید تا خنک شود.
4. موز و توت فرنگیهای یخ زده را داخل مخلوط کن بریزید تا به قطعات ریزتری تبدیل شوند. سپس شیر نارگیل را به ترکیب اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیبی یکدست و کرمی ایجاد شود.
5. بستنی آماده شده را داخل ظرف مورد نظر بریزید و ترکیب ریواس و عسل را روی آن اضافه کرده و نوش جان کنید.
موزها را به صورت عرضی ببرید و داخل هر یک یک عدد چوب بستنی بزنید سپس آنها را داخل کاغذ چرب شیرینی بپیچید و برای ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید.
در طول این مدت آجیل ها را با هم مخلوط کنید و در داخل یک ظرف پهن کنید موزها را از فریزر خارج کنید و بر روی هر کدام یک قاشق سوپخوری عسل بمالید و سپس آنها را روی مغزهای آجیل بغلطانید تا همه جای آن را آجیل بپوشاند سپس آنها را داخل کاغذهای نچسب قرار دهید و برای مدت ۱۵ دقیقه داخل فریزر قرار دهید.
برای فرار ازگرمای تابستان و رهایی از عطش پیشنهاد می کنیم که عسل طبیعی را جایگزین شکر کنید و حتما سری به مقاله طرز تهیه شربت عسل بزنید و با نوش جان کردن از گرمای تابستان رها شوید.
بیسکویت ساقه طلایی خرد شدهدو پیمانه
پوست لیمو رنده شده یک قاشق چایخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
کره ذوب شده یک دوم پیمانه
پنیرخامه ای500 گرم
ماست خامه ای دو سوم پیمانه
عسل یک چهارم پیمانه
تخم مرغ بزرگ یک عدد
وانیل یک قاشق چایخوری
رنده پوست لیمویک قاشق چایخوری
در ابتدا پایه چیز کیک را تهیه کنید. برای این کار تمامی مواد مربوط به پایه کیک را با یکدیگر مخلوط کنید و کف قالب بریزید و فشار دهید تا محکم شود. سپس در فر که با دمای 165 درجه از پیش گرم شده است به مدت 10 دقیقه قرار دهید. تا زمانی که مواد کیک را درست می کنید اجازه دهید تا خنک شود.
رویه چیز کیک را به این ترتیب درست میکنیم: پنیر خامهای، ماست خامهای، عسل و وانیل را با یکدیگر با دور کند همزن مخلوط کنید. سپس تخم مرغ را اضافه کرده و دوباره هم بزنید. مواد را روی لایه بیسکویتی قرار دهید و پخش کنید و 30 دقیقه در فر قرار دهید. بعد از خارج کردن از فر و رسیدن کیک به دمای محیط به مدت 3-4 ساعت در داخل یخچال قرار دهید.
می توانید کیک را با میوه های تازه تزیین و نوش جان کنید.
مواد لازم برای مافین سیب و عسل
آرد ۳۰۰ گرم
بکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
سیب پوست گرفته و خرد شده دو عدد
کره ذوب شده 130 گرم
عسل طبیعی 200 گرم
شیر 50 گرم
تخم مرغ ۲ عدد
رنده پوست لیمو یا دارچین برای طعم دهی کمی
طرز تهیه مافین سیب و عسل :
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
قالب مافین را آماده کنید.
مواد خشک را به اضافه سیب های خرد شده با یکدیگر در ظرفی مخلوط کنید.
در ظرفی جداگانه کره را ذوب کنید. عسل را به آن اضافه کنید. اگر عسل خیلی غلیظ است آن را کمی گرم کنید تا رقیق تر شود. شیر و رنده پوست لیمو را اضافه کنید.
تخم مرغ ها را به مواد خشک اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس مخلوط کره و سایر مواد را اضافه کنید.
قالب های مافین را تا حدود دو سوم پر کنید.
به مدت ۳۰-۲۵ دقیقه بپزید. وقتی مافین را فشار دهید باید به حالت اول باز گردد. مافین عسلی شما آماده است.
هیچ می دانستید که با مخلوط کردن عسل با مواد مفید دیگر میتوانید بهترین درمان برای کم خونی باشید پس بهتر است سری به درمان سریع کم خونی شدید با عسل طبیعی بزنید و تا حدودی مشکل خودتان را رفع کنید.
دسرهایی که با شیرین کنندههای طبیعی مثل عسل تهیه میشوند، میتواند حس خوب خوردن یک دسر خوشمزه را برای این افراد به همراه داشته باشد.
مواد لازم برای تهیه دسر رژیمی با عسل
شیر: ۲ لیوان
قهوه آماده: نصف فنجان
پودر کاکائو: ۱ قاشق مرباخوری
عسل: سه قاشق غذاخوری سرپر
پودر ژلاتین: ۱ قاشق مرباخوری سر پر
طرز تهیه دسر رژیمی با عسل طبیعی مصطفی یوسفی
1-شیر را داخل یک قابلمه مناسب بریزید؛ سپس قهوه دم کرده آماده را همراه با پودر کاکائو به شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.
2-پودر ژلاتین را با دو قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط کنید و روی بخار کتری یا سماور درحال جوش بگذارید تا به روش بن ماری حل و شفاف شود؛ سپس آن را به قابلمه شیر اضافه کنید و هم بزنید.
3-در مرحله آخر عسل را اضافه کنید؛ سپس قابلمه را روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید و به مدت پنج تا هفت دقیقه هم بزنید و بعد اجاق گاز را خاموش کنید.
4-دسر آماده را داخل لیوان یا کاسههای مورد نظر بریزید و به مدت ۵ ساعت داخل یخچال بگذارید تا کاملا ببندد؛ سپس سرو کنید.
كره 125 گرم
پودر شكر 55 گرم
تخممرغ 1 عدد
آرد 225 گرم
آب سرد 2 قاشق چایخوری
مواد لازم میانی
پنیر خامهای 50 گرم
عسل 225 گرم
پودر شكر 110 گرم
دارچین 2 قاشق چایخوری
تخممرغ 4 عدد
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالبهای تارتلت را چرب نمائید. كره را با پودر شكر مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
آنگاه تخممرغ را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آرد را درون مایه بریزید و چنانچه خمیر خشك بود، آب سرد را به آن اضافه كنید. خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی نیمسانتیمتر باز كنید و در قالبها پهن كنید. اكنون آنها را در سینی بچینید و ده دقیقه در فر بگذارید تا خمیر نیمپز شود.
سپس قالبها را از فر خارج كنید و مواد میانی را روی خمیر در قالبها بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر با دمای 150 درجه سانتیگراد، بپزید.
روش تهیه مواد میانی: پنیر، عسل، پودر شكر و دارچین را با همزن برقی بزنید و تخممرغها را یكی یكی بیفزائید و مخلوط كنید.
اگر علاوه بر تهیه دسر و شیرینی با عسل دوست دارید ماسک با عسل هم برای زیبایی پوستتان استفاده کنید به سراغ مقاله ماسک خانگی صورت با عسل مراجعه کنید.
مواد لازم
کره ذوب کرده 175 گرم
شکر قهوهای 50 گرم
عسل طبیعی 250 گرم
آرد 275 گرم
بیکینگ پودر 5/1 قاشق چایخوری
مخلوط زنجبیل و جوز هندی 2 قاشق چایخوری
تخم مرغ 2 عدد
شیر 150 میلی لیتر
دارچین 1 قاشق غذاخوری
گردو خرد شده 150 گرم
دستور پخت
کره، شکر و نصف از عسل طبیعی را در ظرفی مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا حدی که شکر و عسل حل شوند ولی مایع به جوش نیاید.
آرد، بیکینگ پودر، زنجفیل و جوز هندی را با هم مخلوط کنید و در کاسهای الک نمایید. وسط آرد را گود کنید. مایه عسل، تخم مرغها و شیر را به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند. در آخر گردوهای خرد شده را به مایع اضافه نمایید.
کف قالب را چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید. فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود. مایع را درون قالب ریخته و درون فر با دمای 180 درجه سانتیگراد برای مدت 1 ساعت قرار دهید تا سطح کیک طلایی رنگ شود.
نصف دیگر از عسل را با دارچین مخلوط کنید، پس از خارج کردن کیک از فر، سطح کیک را سوراخهای کوچکی با خلال ایجاد کنید و عسل و دارچین را کاملاً درون آنها و روی کیک بریزید. پس از سرد شدن از قالب خارج کنید. می توانید روی آن را با تکه های گردو تزئین نمایید.
برچسب ها
ارسال دیدگاه
دیدگاه ها
آخرین مطالب
پربازدیدترین مطالب
گروه بندی